Om företaget

Erfarenhet och trygghet

Vi har lång erfarenhet av att sälja och installera solskydd i Stockholmsområdet. Med vår hjälp får du en garanterat hållbar och snygg solskyddslösning som passar din smak och dina behov, både inom- och utomhus. Vi tillhandahåller ett brett utbud produkter med flexibla lösningar som uppfyller alla tänkbara behov och önskemål. Våra leveranser är lika snabba som säkra och vi ordnar med montering och ROT-avdrag, allt för att förenkla för dig som kund.

Vår erfarenhet av solskydd är lång och gedigen, vi är experter på allt från materialval till montering. Kvalitet är vår högsta prioritet vilket tydligt reflekteras i vårt sortiment och genomsyrar hela produktutbudet. Metall, mekanik, profiler, textil och väv - allt ska hålla för våra höga krav på funktion och hållbarhet. 

Vi gör gärna ett besök hos er för att ta mått och rådgöra kring era behov. Att ni får perfekt passform för att inte tala om rätt typ av markis för just ert hus är lika viktigt för oss som för er. Kontakta oss gärna för konsultation och prisuppskattning.

Hållbarhet på alla plan

Vi arbetar med alla typer av kunder: privatpersoner, företag, statliga myndigheter, kommuner och landsting. Samtliga våra solskydd är CE-märkta. Självklart lämnar vi även full garanti på allt arbete vi gör. Att anlita oss ska kännas tryggt och säkert.

Utöver allt detta har vi ett väl utvecklat miljötänk. Allt överblivet material sorteras och återvinns och vi tar även hand om bortforsling av förbrukade solskyddsprodukter på ett miljövänligt sätt.

markiser utanför ett bostadshus

Bästa valet när du ska köpa markiser på Lidingö