Våra solskyddsprodukter

Vårt produktutbud inkluderar i princip alla typer av solskydd, inklusive markiser, persienner och textil. Vi erbjuder även terrassvärmare.

Markiser

  • Det finns många varianter av markiser, såsom balkong-, terrass- och fönstermarkiser. Oavsett vilken produkt du är ute efter har vi ett stort urval att välja mellan. 

  • Balkongmarkiser är som namnet antyder anpassade för balkonger. De monteras med hjälp av stödben mellan golv och tak. I standardutförande rullas de ihop med band, men kan även förses med automatik.

  • Fönstermarkiser ger huset ett nytt, fräscht utseende samtidigt som de skyddar interiören mot höga temperaturer och blekning av möbler eller golv. Du kan välja mellan ett stort antal varianter som kan kompletteras med motordrift eller sol- och vindautomatik.

  • Terrassmarkiser förvandlar uteplatsen till ett uterum med ett enkelt handgrepp. Vi har ett omfattande utbud som även inkluderar fristående markiser. 

  • Korgmarkiser är en elegant variant som passar bra till flera typer av fönster, inklusive fönster i halvmåneform och båtfönster. Liksom många andra markiser kan den kompletteras med sol- och vindautomatik och fjärrkontroll.


Persienner

Om du behöver nya persienner är vi rätt val av leverantör för dig som bor på Lidingö. Vi erbjuder persienner i både trä och aluminium som anpassas precis som du vill ha dem. Som tillval kan du även få dem med motordrift och solautomatik. 

  • Aluminiumpersienner finns i ett stort antal färger och kan monteras frihängande innanför fönstret eller mellan fönsterglasen. 

  • Träpersienner fyller samma funktioner som aluminiumpersienner, men är lika mycket möbel och inredningsdetalj som de är ett praktiskt solskydd. Äkta trälameller ger dina persienner en helt unik struktur. 

Utöver markiser och persienner erbjuder vi även lamellgardiner, plisségardiner, duettgardiner och rullgardiner. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om vårt sortiment. 

markiser Lidingö

Bästa valet när du ska köpa markiser på Lidingö