Persienner Lidingö - effektivt skydd mot solen

Köp dina persienner hos oss

Här hittar ni snygga, hållbara och praktiska persienner i flera prisklasser. Kom in till vårt showroom på Lidingö och låt oss visa hela vårt fantastiska sortiment av persienner och andra invändiga solskydd. Vi vill gärna inspirera dig och visa på olika lösningar som man kan åstadkomma med kvalitativa och flexibla persienner. Solskydd är något vi tar på största allvar och vi kan garantera vårt engagemang när det kommer till att hitta rätt persienn och solskydd för dig!

Kontakta oss så bokar vi in ett första möte där vi diskuterar era behov eller så kan ni fylla i vårt formulär för en preliminär offert inom 48 timmar. Sjävklart hjälper vi till med montering och service och lämnar även 2 års garanti på alla persienner!


Läs omdömen från våra nöjda kunder

Persienner för ditt boende på Lidingö

Låt oss tillsammans hitta persienner som passar dig och dina behov. Vi anpassar oss efter dig och skräddarsyr en helhetslösning för alla de rum som du upplever är i behov av ett effektivt solskydd. Hos oss kan du få manuella persienner eller persienner som styrs av motor.

Vi tillhandahåller automatiserade persienner som fälls ner och vinklas efter hur solen rör sig. På så sätt behöver du inte oroa dig över att dina möbler eller konst skall förstöras när du åker bort. Att persiennerna sköter sig själva är praktiskt i många avseenden. Till exempel är det härligt att komma in i ett skönt, mörkt och svalt sovrum efter en lång dag utomhus på sjön.

Persienner Lidingö - Ljusa persienner i ett fönster

Vackra och funktionella persienner

Vi har persienner i både trä och aluminium. De olika materialen har skilda karaktärer och ger sin unika prägel på rummen där de monteras. Persiennerna i aluminium finns i flera olika färger och kan på så sätt matcha den inredningen som redan finns eller bidra med ett annat kontrasterande utseende.

Väljer du en persienn i trä får du en vacker och levande inredningsdetalj som skänker värme åt det rum i vilket den monteras. Du kan såklart välja olika persienner till de rum där du behöver ett invändigt solskydd. Vi skapar en lösning som du är nöjd och bekväm med!

Aluminiumpersiennerna går att få med varierande bredd. Vanligtvis rekommenderar vi breda lameller till stora fönster och smala lameller till små, men det är såklart helt upp till dig som kund hur du vill ha det. Du kan dessutom välja om du vill ha en matt eller glansig yta på persiennens lamell. Glansig yta har högre reflektion och sprider därför ljus i högre grad än matt. Självklart går de att få tvåfärgade.

Invändiga solskydd - ditt val på Lidingö

Förutom persienner så har vi även andra typer av invändiga solskydd såsom rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner och Duette®.

Rullgardiner är de flesta bekanta med. Det är ett prisvärt solskydd. Vi har rullgardiner i flera färger och med varierande dekorativa mönster så att det skall passa våra kunders behov. Våra rullgardiner erbjuder olika grad av ljusinsläpp och går att få i allt från skir till mörkläggande.

Lamellgardiner beskrivs bäst som persienn med lodräta lameller. De ger ett modernt och stilrent intryck till de rum där de monteras. Även lamellgardinerna går att få i olika färger och med varierande täthet. Man kan också välja bredd på själva lamellerna. Lamellgardiner ger inte bara ett effektivt solskydd, de kan dessutom hjälpa till att absorbera ljud.

Plisségardiner är som en blandning mellan persienn och rullgardin. Den är populär då den är mycket anpassningsbar och passar till fönster med udda former eller vinklar.

Sist men inte minst så har vi den moderna lösningen Duette®. Då duettegardiner går att dra både upp och ner från mitten så låter den dig ta bort precis den delen av solen som stör utan att skymma någon utsikt. Duettegardiner går att få i både naturfärger och i mer klara- eller pastelliga färgalternativ. Du kan också välja mellan varierande vävtäthet och olika typer av vävbredd. Något som du får på köpet är gardinernas isolerande förmåga som håller rummen svala på sommaren och varma på vintern.

Smidig montering av persienner

Väljer du att köpa solskyddsprodukter hos oss så erbjuder vi även montering av de solskydd som du införskaffat. På så sätt kan du vara trygg med att de installeras rätt från början och får en optimal funktion i ditt hem. Hållbarhet påverkas också av installation och just därför är det så viktigt att certifierade och kunniga montörer utför uppsättningen.

Vi hjälper till med ansökning av ROT-avdrag. Beställer montering av oss så får du en praktisk och prisvärd helhetslösning för solskydd. Kontakta oss idag, berätta om dina behov och bifoga mått på dina fönster så hör vi av oss inom 48 h med en preliminär offert på både arbete och solskydd!

Persienner Lidingö – 2 års garanti

Vi vill att du skall känna dig trygg och nöjd med ditt köp och erbjuder därför hela 2 års garanti på alla våra solskyddsprodukter. Det betyder att de skall hålla sig fina och hela utan varken underhåll eller större tillsyn. Vi har även 3 års garanti på själva arbetet som utförs i samband med monteringen då du anlitar oss.

Kom in till vårt showroom på Lidingö så kan vi själva visa våra CE-märkta solskydd och berätta om vävarnas och lamellernas varierande kvaliteter och egenskaper. Kontakta oss idag och boka en tid!

Bästa valet när du ska köpa markiser på Lidingö